catalunya-radio

Barcelona Rooftops a Catalunya Ràdio

El divendres 20/08/2015 es va emetre dins del programa La tribu de Catalunya Ràdio, una entrevista a Rita Gual, sobre el projecte de Barcelona Rooftops.

«Com podem consumir d’una manera més responsable? Com podem ser coherents a l’hora de consumir sense pretendre ser perfectes? Quin és el model de consum més just, responsable i sostenible que podem dur a la pràctica? Avui hi reflexionem amb el professor Francesc Torralba. També avui pujarem als terrats de Barcelona per fer que deixin d’estar en desús, i a l’espai de viatges avui parlarem d’assegurances i cancel·lacions dels bitllets d’avió.»

Pots escoltar l’àudio de l’entrevista a la Rita, en el minut 26:30.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *